Landvetter Airport Hotel

Landvetter Airport Hotel ligger endast 200 meter (7 minuters promenad) från flygplatsen och grundades med målet att erbjuda en lugn, vilsam kontrast till den annars stressfyllda flygplatsmiljön. Hotellet erbjuder 186 rum, där det utöver de vanliga enkel- och dubbelrummen även finns sviter och familjerum att välja på, samt business-rum för affärsresenärer. Alla rum har ljus, skandinavisk design, egen dusch/badkar, platt-TV och trådlöst Internet. Dessutom ingår gratis parkering för hotellets gäster, och varje dag serveras en stor frukostbuffé från klockan 05 på morgonen. Den som vill jobba på sin hälsa eller koppla av lite extra kan besöka hotellets gym och bastu.

Restaurang

Hotellets restaurang erbjuder smakrika måltider med mycket grillat (restaurangen har en äkta träkolsgrill som mycket av maten tillagas på). Förutom en spännande a la carte-meny finns här även en lunchservering och bar. Det är även i restaurangen som frukostbuffén serveras, fram till 09.30 på vardagar och 10.00 på helger.

Konferensmöjligheter

Landvetter Airport Hotel har goda konferensmöjligheter, med 12 moderna konferenslokaler som passar alla typer av företag och situationer (upp till 150 deltagare). De har även dedikerade konferensvärdinnor som ser till att upplevelsen blir så bra som möjligt, och all sorts utrustning man kan förvänta sig finns att tillgå.