Landvetter Bed & Breakfast

Landvetter B&B ligger i Härryda, bara 5 minuter bilväg från Landvetter Flygplats. Här bor du i ett nyrenoverat hus med möjlighet till transfer både till och från flygplatsen. Parkering av egen bil kan du boka till mycket förmånliga priser (250kr per vecka och då ingår transfer till och från flygplatsen). Det är nära till flygplatsen men det är också nära till busshållplats som tar dig till Göteborgs centrum eller centralstationen.

Frukost ingår inte i vistelsen då ägarna inte själva bor i huset, det finns dock goda möjligheter till att göra egen då man delar på ett fullutrustat kök. Kaffe och Te finns alltid tillgängligt. Det finns två badrum i huset och i bästa fall får du ett eget, i värsta fall får du dela med 2 andra rum. Köket är gemensamt för samtliga rum.

Landvetter Bed & Breakfast är ett prisvärt alternativ till hotellen, det kan till och med bli billigare att bo och parkera på Landvetter Bed & Breakfast än att bara parkera på Landvetter flygplats. De flesta som bor på Landvetter Bed & Breakfast är resenärer som ska med ett tidigt plan eller som behöver vila upp sig efter en sen ankomst.

Det finns ett par restauranger/matställen relativt nära boendet, cirka 1,5km från huset finns ett McDonalds. På Landvetter Airport Hotel finns en restaurang (cirka 3km). Bara ett stenkast från huset finns pizzerian Solo Mangiare. Till Landvetter centrum är det cirka 6km, här finns bland annat ett Sibylla, en grillrestaurang, Sushi, Thai och matbutikerna Willys och ICA.