Scandic Landvetter

Scandic Landvetter är ett relativt nytt hotell i anslutning till Landvetter Flygplats. Man slog upp sina portar maj 2021 så du kan förvänta dig ett väldigt modernt och fräscht hotell. Närheten till flygplatsen är perfekt oavsett om man är på väg någonstans eller behöver välbehövlig vila på väg hem. Det passar också för möten i anslutning till flygplatsen. Det finns flera mötesrum, med kapacitet upp till 80 personer.

Anpassat för resenären

Många som väljer att övernatta på Scandic Landvetter gör det såklart för att bekvämt kunna komma med ett tidigt flyg; därför serverar Scandic frukost under generösa tider, redan från klockan 04.00 till 10.30 – alla dagar i veckan.

Rummen

Det finns ett brett urval av olika rumstyper. Allt från Cabin (rum utan fönster) till Superior-rum. Det finns också olika familjerums-varianter med plats upp till 4 personer. Alla rum är såklart utrustade med gratis Wifi och TV är utrustade med Chromecast vilket gör det lätt för dig att spela upp program från din digitala enhet.

Restaurang och bar

I hotellets restaurang kan du njuta av urbana maträtter med nordiska inslag – allt detta mitt på Landvetter terminal. Självklart finns det också en bar där du kan avnjuta något kallt (eller varmt) innan resan. Barens öppettider är 11.30 – 23.30 – alla dagar i veckan.

Relax

Det finns en härlig relaxavdelning med bastu och en bubbelpool där du har utsikt över start- och landningsbanan. Den perfekta uppladdningen inför resan oavsett om det är affärsresan eller en romantisk getaway?